Για Εμάς

Κώστας Μουχτάρης

Ημερομηνία ιδρύσεως 1974, Κύπρος

Η εταιρεία «Κώστας Μουχτάρης» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Ιδρυτής της ο Κώστας Μουχτάρης, ο οποίος καταξιώθηκε – και έγινε γνωστός σε όλη την Κύπρο – στον τομέα του ρουλεμάν μέσα από την πολυετή του παρουσία στον χώρο. Ξεκίνησε ως υπάλληλος σε κατάστημα πώλησης ανταλλακτικών αυτοκινήτου στην κατεχόμενη Αμμόχωστο , μετέπειτα και μετά την εισβολή το 1974 αφού έχασε τη περιουσία του, εγκαταστάθηκε στη λάρνακα σε προσφυγικό καταυλισμό ανέλαβε τη προσωπική του πλέον επιχείρηση πώλησης ρουλεμάν και ανταλλακτικών αυτοκινήτων, στη Ξυλοφάγου, όπου κι δραστηριοποιείτε μέχρι σήμερα μαζί με τους 2 υιούς του.

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1974 και δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας βιομηχανικών ειδών και ανταλλακτικών αυτοκινήτου.Κύριο αντικείμενο της εταιρίας μας αποτελούσε και αποτελεί ακόμα η εμπορία ειδών ρουλεμάν & Kκετσέδων κάθε είδους και κάθε τύπου, τόσο σε τιμές χονδρικής όσο και σε τιμές λιανικής πώλησης.

10000

Είδη ρουλεμάν

Η πείρα μας

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε βιομηχανικά ρουλεμάν, ρουλεμάν αυτοκινήτου, ρουλεμάν μοτοσυκλέτας, ρουλεμάν τρακτέρ, ρουλεμάν φορτηγών/λεωφορείον ανταλλακτικά αυτοκινήτου, ιμάντες, κετσέδες (περιστροφής, υδραυλικών και πνευματικών συστημάτων, Θερμοκρασίας,cassettes & combi) στεγανά αντλιών ( Mechanical seals ), φίλτρα( oil-fuel-air- hydraulics ) , o-rings, πετσιά των εμβόλων, λιπαντικά και άλλα είδη που αφορούν τον επαγγελματία, τον ιδιώτη, τον μηχανικό βιομηχανικής μονάδας ή συνεργείου αυτοκινήτων.


EnglishGreek